Hirdetés

Gamescom 2013 - 14 napos PlayStation Plus trial a PS4 tulajoknak

|

A gamescom 2013 konferenciáján a Sony bejelentette, hogy a PlayStation 4 tulajdonosok 14 napig ingyen használhatják majd a Plus szolgáltatást. És vajon mi lesz az ingyenes játék?!

Hirdetés

A PlayStation Plus-t 14 napig ingyen használhatják majd a PlayStation 4 tulajdonosok és hamarosan olyan játékok válnak ingyenessé a szolgáltatással együtt, mint az Assassin's Creed III.

A Sony bejelentette, hogy a holnaptól, aki feliratkozik a PlayStation Plus szolgáltatásra, az extra 90 napot kap majd ajándékba. Amíg a Microsoft az Assassin's Creed II-t tette ingyenessé az Gold tulajdonosoknak, addig a Sony az Assassin's Creed III-mal tette ugyanezt. Well played, Sony. 

 

Címkék: #tps #ügyességi
Platformok: Nintendo Wii U PC PlayStation 3 PlayStation 4 Xbox 360
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)