Hirdetés

Gamescom 2013 - mikor lesz DayZ Standalone megjelenés?

|

A Bohemia vezetője, Dean Hall szerint már nincs sok hátra a DayZ Standalone alphájáig, de nem akar a megjelenésről beszélni.

Hirdetés

A DayZ Standalone-ra már vethettünk egy pillantást a gamescom 2013 alatt, de Dean Hall szerint még van dolguk, mielőtt a játék alpha stádiumba léphetne.

A DayZ Standalone-t fejlesztő Bohemia Interactive vezetője elmondta, hogy már csak a networking (online) részét kell kicsinosítaniuk a játéknak az alpha előtt, de Hall ennek ellenére sem kíván nyilatkozni a DayZ megjelenési dátumával kapcsolatban.

"Baromi sok hibát követtem el a megjelenési dátumok kiadásával. Most már a cégen belül sincsenek megjelenési dátumok" - mondta Hall. Amikor először nyilatkozott a DayZ megjelenéséről, akkor nem akart átverni senkit, csak út közben kiderült, hogy sokkal több munka lesz a játékkal, mint amennyire eredetileg számítottak. 

 

"Rájöttünk, hogy szinte mindent újra kell csinálnunk és nem sikerült olyan jól, mint szerettük volna. Decemberben még semmink sem volt, de tényleg semmink. Tragédia volt az egész. A legrosszabb félelmünk igazolódott be" - vallotta be a vezető. 

Tehát a DayZ Standalone megjelenési dátumát egyelőre még nem tudjuk, hogy szerintünk a Bohemia jól tette, hogy inkább beismerte a hibáját és elhalasztotta a megjelenést, mintsem hogy kiadta volna a félkész játékot, amit aztán véresre patchelt. Láttunk már ilyet is.

Ti mit gondoltok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)