Hirdetés

Gamescom 2013 - Electronic Arts sajtókonferencia liveblog

|

Hamarosan kezdetét veszi az Electronic Arts gamescom 2013-as előadása, melyet természetesen mi is élőben közvetítünk. Tartsatok velünk!

Hirdetés

Itthoni idő szerint délután négykor startol a nap második prezentációja (az elsőt a Microsoft tartotta, kapcsolódó híreinket megtaláljátok gamescom 2013 aloldalunkon), melyet az Electronic Arts képviselői tartanak.

Várhatóan a show egyik fontos eleme lesz a The Sims 4 leleplezése, de új információkat tudhatunk meg többek között a Battlefield 4-ről, a Command and Conquerről, a FIFA 14-ről (és más EA Sports játékokról), a Plants vs Zombies: Garden Warfare-ről (ami először Xbox One-ra jelenik meg, csak később jön más platformokra) és Need for Speed: The Rivalsről. Az előadást alább, illetve ezen az oldalon láthatjátok majd, de ha az olvasás kényelmesebb, kövessétek liveblogunkat (az oldal frissítésével frissül).

15:30 - Sziasztok! Még van fél órátok bekészíteni a rágcsálnivalót, de a konyhánál messzebbre már ne menjetek.

16:00 - Elindultunk hát, szokásos összevágott videó, amiben láthatjuk, hogy nagyjából miről lesz szó. Plants vs. Zombies: Garden Warfare, valami mobilos The Simpsons játék (talán a Tapped Out, bár lehet, hogy valami új), EA Sports játékok, Titanfall, C&C.

16:02 - Peter Moore németül üdvözölt mindenkit. Ilyen egy felkészült ember.

16:03 - Ti is úgy hallottátok, hogy Moore megemlítette a GameStart? Mert mi úgy hallottuk. Mi is szeretünk, Peter Moore <3

16:04 - Lesz vajon Mirror's Edge vagy Star Wars: Battlefront bemutató? Mit tippeltek?

16:05 - The Sims 4 trailer, élőszereplős és virtuális karakteres. Pont olyan, amilyennek egy The Sims trailernek lennie kell. Szeretnivaló és vicces. A játék 2014-ben jön.

16:08 - Mostantól nem kell külön dekorálni a lakásokat, automatikusan beállíthatjuk a tapétát és a padlót, a játék pedig alapból úgy húzza fel a falakat. A karaktereket minden eddiginél részletesebben alkothatjuk meg.

16:10 - Néhány embernek nagyon jól megy, hogy más érzeseivel játsszon, ezt lehet majd gyakorolni a játékban. André hegedül, Ollie elsírja magát, André hajthat a csajra. De mivel Ollie-nál volt egy voodoo baba, mindjárt csavart is egyet a történteken.

16:12 - A tárgyak is hatással vannak a simek érzéseire. Annyi lehetőség lesz, hogy mindjárt le is mondok a GTA V-ről. Ha bankot is lehet rabolni, persze.

16:13 - Command & Conquer King of Köln. Király kis kaland, kellett. Krause és Erhard csatájára kerül sor.

16:14 - Izgalmas csata, minden egység egyszerre mozog, ellent mondva a fizika összes törvényének. Hát nem a fizika az erőssége a játéknak,  de nem néz ki rosszul azért.

16:17 - Ingyenesen jelenik meg még az év folyamán, folyamatosan bővül majd.

16:19 - Lesznek epizodikus, egyedül és co-opban játszható küldetések is 2014-től. Jelentkezzetek a bétára a hivatalos honlapon.

16:20 - Dragon Age: Inquisition fejlesztői napló, egyelőre csak művészeti elemekkel és - nyilván - fejlesztőkkel. Lesz vajon gameplay?

16:21 - A betyárját, ez a sárkánylandolás elég jól nézett ki. Érdemes minden zugot megnézni, várnak ránk izgalmak.

16:24 - A Dragon Age: Inquisition 2014 őszén érkezik. A Plants vs. Zombies következik, a PvZ 2 az EA eddigi legsikeresebb mobilos címe.

16:25 - Jön az első DLC hozzá, Far Future néven. Plants vs. Zombies Garden Warfare Brian Lindleyvel.

16:26 - Lesznek JÁTSZHATÓ ZOMBIK!!! Hát ennél több nem is kell. Az új trailerből megismerhetjük a zombi kasztokat. Meg egy horkoló növényt.

16:27 - Mostmár jobban néz ki a mozgásuk, nem csak vonaglanak. Lesz Soldier, All-Star, Engineer és Scientist kaszt, mindegyik saját képességekkel, saját pozitívumokkal.

16:29 - Először Xbox One-ra és Xbox 360-ra jön 39,99 eurós áron 2014 tavaszán, később PC-re.

16:30 - Dr. Zombosst láthatjuk. A BossMode-ot mutatja be, amin keresztül felülről nézhetjük a pályát, irányíthatjuk az eseményeket. Táblagépről, csak Xbox One-nal.

16:31 - Peggle 2. Első Xbox One-os gameplay. Megjelenési cím lesz egyébként, először nem is jön másra, csak Xbox One-ra.

16:32 - UFC a következő, rátérünk a sportjátékokra. Új UFC trailer.

16:34 - Bruce Buffer, a UFC hangja konferálta fel Gary Cookot és Andrew Wilsont.

16:36 - Általánosságban beszélnek a UFC-ről, de mostmár a játékról is szó lesz végre, hiszen Brian Hayes, a kreatív igazgató lépett a színpadra.

16:37 - Kb. 9 hónap van a megjelenésig, de már láthatunk pre-alpha játékmenetet. Emberi intelligencia, nagyon pontos modellezés, kezektől a fülekig.

16:39 - A test teljes mértékben deformálódik, az arc az erőlködés következtében elvörösödik. Xbox One-ra és PlayStation 4-re jelenik meg jövő tavasszal.

16:40 - Need for Speed: Rivals. Nagyon szeretnénk, ha a single player, co-op és multiplayer összemosása bejönne az EA-nek.

16:41 - Speedlistek teljesítésével oldhatunk fel új feladatokat. A speedlistek feladatokat tartalmaznak, ezeket kell elvégezni.

16:42 - Új autókat láthatunk, a Ferrari hét év után visszatér az NFS-be. A Shiftben volt utoljára, de ahhoz is csak DLC formájában tölthettünk le egy csomag Ferrarit.

16:44 - Egy kis beépített zsarus versenyzés, a sofőrt kollégái látják el instrukciókkal, mielőtt lecsapnának az elfogandó versenyzőre

16:46 - Titanfall, természetesen pompázik. Újabb gameplay, rohadt jól néz ki, ha engem kérdeztek.

16:47 - Mindenhonnan lőnek, lezuhan egy titán. „Stand by for titanfall". Értitek, elhangzott a játék címe, nem ezt várja mindenki minden filmben és játékban?

16:49 - A mechek (avagy titánok) termetükhöz képest igen gyorsak. Utazhatunk a hátukon is.

16:50 - Kicsit meglepő volt az EA Sports logó az előadás végén, nem kellett volna ilyen gyorsan váltani. FIFA 14. Mobilon free-to-play lesz. Vadonatúj érintős irányítással. FIFA Worldről is szó esik, először Oroszországban és Brazíliában indul. Visszatérünk a FIFA 14-re, Xbox 360-as és PS3-as gameplay jön.

16:54 - Egyet kell értenünk a kommentekkel, egyelőre nem valami nagy szám ez az EA előadás. A Plants vs. Zombies: Garden Warfare jól nézett ki, a Titanfall szintén, az NFS érdekes, de semmi sokkoló. Nektek mik tetszettek eddig, így közel egy órával az esemény kezdete után?

16:56 - A Legends funckó a Fifa 14 Ultimate Teamben Xbox 360 és Xbox One exkluzív lesz, ahogy arról már reggel szó volt. A színpadon a magyarok nagy kedvence, Lothar Matthaus.

16:57 - Ő is egy legenda, mint tudjuk, és persze így a játékból sem maradhat ki.

16:58 - Igazából véget is érhetne ez a beszélgetés, vagy folytathatnák egy sör mellett. Több, mint 40 legenda van, rajtuk haladtunk végig, a közönség néha ujjongott.

17:00 - Kívülről is látjuk majd a stadionokat, a meccseket nyitóceremónia indítja el, több mint 100 kameranézet van, hogy a FIFA 14 élőbbnek tűnjön. Van még egy csomó dolog, amiről egyelőre nem szóltak, de később még lesz miről beszélni. Next-gen trailer következik.

17:03 - Battlefield 4. Emberünk kiugrott egy felrobbanó helikopterből. És megint leomlott az egész épület. Játékosok beszélnek az élményeikről.

17:04 - Október elején indul a nyílt béta. Új pályát fogunk megismerni, de szó esik majd a Levolutionről is.

17:05 - A BF4 jó játék lesz minden platformon, de azért mégis csak PC-n lesz az igazi. Meg next-gen konzolokon. 

17:07 - Elképesztő. Nem is tudok mást mondani erre, ha lehetne fokozni, fokoznám. De érzitek ti is.

17:08 - Battlefield 4 esetében is lesz Premium, és érdemes lesz előfizetni rá. Second Assault, China Rising, Naval Strike, Dragon's Teeth, Final Stand. Na, ezek mik lehetnek?

17:09 - Bizony, a DLC-k, amiket az EA nagyon okosan kiegészítőknek nevezett. Ezeket a Premium tagok két héttel előbb kapják meg. A szolgáltatás előnyeiről külön hírben is írunk majd.

17:11 - És az új pálya. A trailer előtti képből azt szűrhettük le, hogy a PS4-es és az Xbox One-os játékok doboza kisebb lesz, mint a PC-seké és az Xbox 360-asoké. Kb. akkora, mint az PS3-é.

17:13 - Inkább eltakartam a szemem, ilyenkor fáj, hogy nem next-gen kompatibilis a gépem. Vagy a konzolom.

17:14 - Vége az előadásnak, a játékok többsége kipróbálható az EA standjánál. Peter Moore elköszön, semmi extra meglepetés. Na, hogy tetszett az előadás? Nézzetek vissza este 7-kor, akkor ugyanis a Sony konferenciáját fogjuk élőben közvetíteni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)