Hirdetés

Gamescom 2013 - a Forza 5 mozgás közben

|

Most megnézhetitek, hogy milyen lesz a Forza 5 játékélménye, ha egy kormány mögé pattantok.

Hirdetés

A Forza Motorsport 5 egyértelműen az egyik legerősebb Xbox One-exkluzív cím lesz (a Ryse: Son of Rome mellett) és most megnézhetitek a játékot mozgás közben, egyenesen a gamescom 2013-ról.

A VG24/7-nek köszönhetően egy teljes Forza Motorsport 5 versenyt izgulhattok végig. Érthető módon a Forza 5 a Microsoft standjánál kiemelt szerepet kapott és a versenyjátékot bármelyik látogató ki is próbálhatja.

Már ennyiből is jól látszik, hogy a Forza Motorsport 5 nem fog csalódást okozni, a mostanában érkező versenyjátékok egyik legszebb darabja lesz. Szerintetek A The Crew, a Need for Speed: Rivals, a Gran Turismo 6, vagy a Forza 5 lesz a befutó?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)