Hirdetés

Gamescom 2013 - miért next-gen a Mirror's Edge 2?

|

A gamescom 2013-on az EA alelnöke elmondta, hogy a Mirror's Edge 2 "egy vérbeli next-gen projekt", ezért nem is gondolkodtak a jelenlegi generációban.

Hirdetés

Az E3 2013-on az Electronic Arts és a DICE sok rajongó örömére bejelentette, hogy készült a Mirror's Edge 2, viszont kiderült, hogy a jelenlegi generációs konzolokat messziről el fogja kerülni.

Az EA Games alelnöke, Patrick Söderlund a gamescom 2013-on beszélt arról, hogy amikor a játék producere, Sara Jansson megmutatta neki a Mirror's Edge reboot koncepcióját, már akkor nyilvánvaló volt a next-gen kiadás.

"Ez pont az a fajta dizájn volt, amit nem hiszem, hogy lehetséges lenne megépíteni egy régi gépen. Nem úgy működne, ahogy szeretnénk. Talán meg tudnánk oldani az egyiken, de túl sok kompromisszumot kellene kötnünk. Ez egy vérbeli next-gen projekt, next-gen megoldásokkal és ez így is van rendjén" - mondta Söderlund.

Saját bevallása szerint nem is a történetről van szó - bár az is nagyon fontos -, hanem magáról a játékról, ahogy az viselkedik és Faith új képességeiről. A Mirror's Edge 2 megjelenéséről egyelőre nincs hír, viszont annyi már biztos, hogy a nyitott világú kalandjáték mindkét next-gen konzolra és PC-re is érkezik majd.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)