Hirdetés

Gamescom 2013 - Ryse: Son of Rome gladiátor előzetes

|

Az Xbox One exklúzív játékban az arénában is lehetőségünk nyílik bizonyítani rátermettségünket.

Hirdetés

A Crytek grandiózus, dinamikus egyjátékos csatákat ígérő ókori akciójátéka most egy új oldalát mutatja meg nekünk, a most megjelent Ryse: Son of Rome Gladiator Mode trailerben egy többjátékos móddal ismerkedhetünk meg.

A Crytek szerint a Ryse rengeteg változatos páncélt, fegyvert, és pajzsot biztosít a játékosoknak, amivel testreszabhatják gladiátorukat. Ezeket a tárgyakat a csatákért nyert aranyból tudjuk majd vásárolni, és hatással lesznek a karakter különböző adottságaira, a kapott XP-re, és a közönség reakciójára is. Ez azért fontos, mert a játékmód lényege nem más, minthogy néhány társunkkal karöltve azért nyomjuk le egyik hullámot a másik után, hogy a római polgárokat szórakoztassuk, így aztán szükségünk lesz a leglátványosabb kombókat összekötni, hogy fenntartsuk az érdeklődésüket.

A változatosság kedvéért az aréna dinamikusan változik a csatákban, új elemeket, vagy éppen csapdákat kiemelve a padlóból. A játék megjelenéskor 11 pályával érkezik, egy extra pályát jutalmazva azoknak, akik a Ryse: Son of Rome Day One kiadását szerzik be.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)