Hirdetés

Gamescom 2013 - Sony sajtókonferencia élő közvetítés

|

A nap második és egyben utolsó élő közvetítése során a Sony gamescom 2013-as prezentációját követhetitek velünk együtt.

Hirdetés

Az Electronic Arts sajtótájékoztatója azért hagyott némi keserű szájízt, de voltak azért olyan momentumok, amik miatt távolabbinak tűnik egyes játékok megjelenése.

Perceken belül kezdődik a Sony bemutatója, ahol természetesen a PlayStation 4-é lesz a főszerep. Leginkább amiatt izgulunk, hogy valóban bejelentik-e a konzol hivatalos megjelenési dátumát, vagy csak szűkítik a korábbi intervallumot. Emellett természetesen az exkluzív címekhez is érkeznek majd friss anyagok, de nem kizárt, hogy új játékok bejelentésére is sor kerül. A videót itt kísérhetitek figyelemmel, mi pedig liveblog formájában számolunk be mindenről. Fontos, hogy az EA livebloggal szemben ez már magától frissül, úgyhogy fölösleges az F5-öt nyomogatni. Tartsatok velünk!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)