Hirdetés

Gamescom 2013 - új Skylanders karakter mutatkozik be

|

Az biztos, hogy a gamescom még tartogat meglepetéseket a Skylanders Swap Force rajonóginak, egyelőre a Grilla Drilla nevű karakter mutatkozik be videón.

Hirdetés

Volt már, lesz még: jönnek az új Skylanders karakterek, természetesen az idei gamescomon a Swap Force áll a középpontban.

Már az E3-on is láthattátok, hogy a szabadon variálható karakterek milyen mókázási lehetőségeket rejtenek, ezt az eszköztárat hivatott színesíteni a most bemutatkozó Grilla Drilla, aki üt, rúg és persze (nevéből nem annyira nehéz kikövetkeztetni) egy méretes fúróval ijesztgeti az ellent. Videón tessék megnézni:

Szinte biztos, hogy újabb Skylanders Swap Force arcokkal is találkozhatunk a gamescom 2013 alatt, ezekről is számot adunk, ha olyan a helyzet.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)