Hirdetés

Gamescom 2014 - két új Far Cry 4 trailer és a PS4-es kooperatív mód

|

A gamescom 2014-en természetesen a Far Cry 4 is szerepet kapott, de főleg az a funkciója, amivel bármelyik barátunkat meghívhatjuk egy kis kooperatív mókára, még akkor is, ha nincs meg neki a játék.

Hirdetés

A Far Cry 4 továbbra is elég biztatóan néz ki, talán már nem is bánják annyian, hogy a paradicsomból átlátogatunk a barátságtalan, ámde gyönyörű Himalájához, illetve a főgonosszal is sikerült már megbékélni.

A Ubisoft rendesen bekeményít az év végére, az Assassin's Creed Unity és az Assassin's Creed Rogue mellett jön a másik nagy franchise-uk folytatása, a Far Cry 4 is. A PlayStationös Far Cry 4 egy kis meglepetéssel is szolgál a játékosoknak, ugyanis bármelyik barátjukat meghívhatják a játékba, még akkor is, ha az illetőnek nincs meg a játék. Erről már korábban is írtunk, most viszont egy kis trailert is kaptunk mellé. Itt is van. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)