Hirdetés

Gamescom 2014 - videón az Assassin's Creed: Rogue

|

Végre akció közben is megnézhetjük, hogy milyen is egy Assassin's Creed játék a Templomosok szemszögéből.

Hirdetés

Az Assassin's Creed Unity már több ízben is bemutatkozott korábban, viszont a játékkal együtt érkező, előző generációs konzolokra szánt Assassin's Creed Rogue még csak egy rövidke CG trailer formájában került bejelentésre. Nagy szerencsénk van, hogy most zajlik a Gamescom, mert ez tökéletes alkalom arra, hogy a Ubisoft végre valódi gameplay jeleneteket mutasson a Unity kistestvéréből is.

A Hétéves Háború idején játszódó Rogue-ban rendhagyó módon egy orgyilkosból Templomossá avanzsált főszereplőt irányítunk majd, aki az előző játékokhoz hasonlóan több nagy helyszínen próbálhatja majd megnyerni a másik féllel vívott titkos háborút. Ezek közül az egyik legfontosabb terület az Észak-Atlanti-óceán, amelyet az egyik gameplay videóban alaposabban is megnézhetünk.

A második megoszott videóban inkább a szárazföldi tevékenységekbe pillanthatunk bele, ahol Shay-nek egy orgyilkos kézbe került katonai tábor felett kell átvennie az irányítást. Nem egyszerű feladat legyőzni egy hasonlóan felszerelt ellenfelet, de elég sok kreatív eszközt ad a játék kezünkbe, hogy izgalmas legyen a feladat.

Jópofának tűnnek a játék új fegyverei, de egyszerűen nem tudok elmenni mellette, hogy mennyire hasonlít ez a játék az Assassin's Creed: Black Flag-re. Ti mit gondoltok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)