Hirdetés

Gamescom 2014 - harminc új Far Cry 4 kép, hogy legyen miben gyönyörködni

|

Egy jó nagy adag képet öntött a nyakunkba a Ubisoft csapata, melyek között koncepciórajzok és látványos screenshotok is szerepelnek.

Hirdetés

Már kaptunk egy új gamescom 2014 trailert a sokak által nagyon várt Far Cry 4-hez, viszont akiknek még ez sem elég, azok most tovább szemlélhetik a játékot azon az elég nagy köteg képen, amit az eseményt követően a Ubisoft még megosztott a rajongókkal.

A megosztott képeken főleg Shangri La területét láthatjuk, ahol többek között egy fehér tigris és különféle mitológiai lények is utunkat állják. 

A Far Cry 4 megjelenés november 21-én esedékes PC-re, PS3-ra, PS4-re, Xbox 360-ra és Xbox One-ra, aki pedig szeretné az összes képet látni, az nyugodtan fáradjon át a galériánkba. Ti várjátok már?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)