Hirdetés

Gamescom 2014 - itt a legújabb Far Cry 4 trailer

|

Újabb Far Cry 4 trailer került elő a gamescom 2014-ről, de ezúttal a szereplők helyett maga a helyszín van a főszerepben.

Hirdetés

Talán most azt mondhatjuk, hogy a Ubisoft egy kicsit inkább az Assassin's Creed őrület felé hajlik, azért nem feledkeznek meg azokról sem, akiket teljes magával ragadott a Far Cry 3 állatias hangulata és már nem bírják kivárni, hogy belevághassanak Kyrat sötét titkainak felfedezésébe. Az eddigi trailerek és a képcsokor mellé most egy újabb videó érkezett.

Az új Far Cry 4 videó azonban nem a szereplőkre vagy a történetre fókuszál, hanem inkább magát a helyszínt szeretné egy kicsit jobban bemutatni a játékosoknak, mind a havas tájak veszélyeit, mind pedig a titokzatos Shangri-La megmagyarázhatatlan misztikus lényeit és jelenségeit, mint pl. az a rendkívül zaklatott fehér tigris, aki szerencsés módon a mi oldalunkon fog majd harcolni.

A Far Cry 4 megjelenés november 21-én várható PC-re, illetve előző és mostani generációs konzolokra. Ti várjátok már?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)