Hirdetés

Gamescom 2014 - ilyen lesz a FIFA 15 (videók)

|

A FIFA 14 még mindig az eladási listák tetején van, de hamarosan érkezik az Electronic Arts focijátékának következő része, a FIFA 15. A gamescom 2014-en...

Hirdetés

A FIFA 15-ről eddig csak annyit tudunk, amit magunktól is kitalálhattunk volna: ez lesz minden idők legrealisztikusabb focijátéka, ami mindenféle újgenerációs szemfényvesztéssel vesz majd le minden sportrajongót a lábáról.

Tegnap, a Microsoft konferencián már volt róla szó, hogy milyen exkluzív tartalmat kap majd a FIFA 15 Xbox One-on, illetve bejelentettek egy elég pofás Bundle-t is, de most már tudnánk örülni egy kis gameplay-nek is. Eddig is tudtunk volna, de most már inkább csak ideje lenne. 

Az új FIFA 15 trailer leginkább az újgenerációs (next-gent írtak, de tudjuk, hogy arra már érzékenyek vagytok) kapusokra koncentrál.

A gamescom 2014-es EA konferencián végre több információt is kaptunk magáról a játékról és lerántották leplet a legújabb megoldásokról is. Erről is kaptunk egy trailert.

Egyébként az 576 Kbyte-nál is van egy Xbox One-os akció, amihez szintén a FIFA 15 jár ajándékba. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)