Hirdetés

Gamescom 2014 - jön a PlayStation 4-es DayZ

|

Mit keres a DayZ atyja, Dean Hall a gamescom 2014-es Sony konferencián? Na, mit? Na? Na?

Hirdetés

A DayZ PlayStation 4-re látogat. Ha valamire nem számítottunk, az ez. Mármint nemcsak a gamescom 2014-en, hanem valaha. A DayZ a leginkább PC-s játék jelenleg a piacon, ami most kap egy konzolportot.

Dean Hall lépett a színpadra a Sony gamescom 2014-es konferenciáján és hanyag eleganciával bejelentette, hogy a DayZ PlayStation 4-re látogat. Annyi kérdésem van, hogy szinte írni sem tudok tőlük. Egyelőre csak annyi biztos, hogy a PlayStation 4-es DayZ-t újragondolják (ez kelleni is fog), 64 bites szervereket kap és egyelőre még a fejlesztés korai stádiumában jár.

Hogy fogják megoldani a végtelenül bonyolult irányítást? Milyen platformokon lesz még elérhető? Nem tudjuk, de azonnal írtunk Dean Hallnak, hogy kifaggassuk ezzel a bejelentéssel kapcsolatban. Ki van megdöbbenve?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)