Hirdetés

Gamescom 2014 - jön az első Dead Island 2 gameplay

|

A Deep Silver hamarosan lerántja a leplet a Dead Island sorozat legújabb részéről. Gameplay lesz, meg hullaszag.

Hirdetés

Az E3 2014-en nagyot ütött a Dead Island 2 trailere, de ezen azért annyira nem voltunk meglepődve, mert egyrészt az expó sem volt olyan erős, másrészt pedig ezek a srácok bizony tudnak trailert csinálni. Reméljük, hogy a Dead Island film is hasonlóan jó lesz.

Akármennyire is többször untam bele a Dead Island első részébe, mint amennyit hajlandó vagyok beismerni, akárhányszor szembejön az a zseniális videó, mindig újra kedvet kapok hozzá. Az E3-as Dead Island 2 trailer ugyan szintén nagyon jól sikerült, de egy képkockányi játékmenetet sem tartalmazott. A Deep Silver most bejelentette, hogy az első gameplay-t a gamescomon nézhetjük majd a játékból, valamikor augusztus 13 és 17 között.

Emellett a cég azt is elmondta, hogy a Metro Redux, a Risen 3: Titan Lords, a Sacred 3, a Dead Island Epidemic és Emergency 5-ből is láthatunk majd újdonságokat a kölni show folyamán. 

A Dead Island 2 megjelenés jövő tavasszal várható Xbox One-ra, PlayStation 4-re és PC-re. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)