Hirdetés

Gamescom 2014 - még idén jön a Killer Instinct Season 2

|

Végre kiderült, hogy az új és visszatérő karkatereket is rejtő második évadot mikor kaparinthatják meg a játékosok.

Hirdetés

Nagyon meglepődtünk, amikor kiderült, hogy a klasszikus Killer Instinct grandiózus Xboxos visszatérése ingyenes lesz, de aztán persze kiderült, hogy ez csak félig-meddig igaz. Míg a játék ingyen van, addig a választható karakterek palettáját bővítő csomagok csekély összegekért cserébe lesznek elérhetőek. Arról már eddig is tudtunk, hogy a repertoárt bővítő Season 2 már hamarosan megérkezik, viszont most egy pontos dátumra is szert tettünk.

A Season 2 nyolc új harcost fog tartalmazni, amelyekből az első kettő már ismerős karakterek lesznek a régi motorosok számára, TJ Combo a legelső részéből, illetve a korábban már megismert Maya a Killer Instinct 2-ből. A csomagot több kiszerelésben is megvehetjük majd: az alap verzió a The Combo Breaker Edition, melyben 20 euróért tényleg csak a karaktereket kapjuk és semmi mást, viszont választhatjuk az Ultra Editiont is, amely 40 euróért már bezsebelhetünk extra skineket, a KI2 portolását, korai hozzáférést új karakterekhez és még egyéb tárgyakat.

Az Iron Galaxy azt is elárulta, hogy Mick Gordon visszatér a Season 2-re is, hogy írjon pár új menő dalt, ami passzol a karakterekhez. Az ő általa jegyzett Season 1 soundtrack és az eredeti Killer Cuts szeptember 23-án fog megjelenni, azon a napon, amikor a Season 1 bolti változatát megjelenteti a Microsoft.

A Killer Instinct Season 2 megjelenés pedig október 15-én esedékes, értelemszerűen kizárólag Xbox One platformra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)