Hirdetés

Gamescom 2014 - kipróbálható lesz az Assassin's Creed Rogue és a Far Cry 4

|

A Ubisoft bejelentette, hogy lényegében az összes nagy játékát kihozza a kölni rendezvényere, sokat pedig akár ki is próbálhatunk majd.

Hirdetés

Nyakunkon a gamescom. Rengeteg izgalommal és annál egy kicsivel több munkával kecsegtet minket  a jövőheti rendezvény, mert nemcsak a Ubisoft, hanem az Electronic Arts, a Sony és a Microsoft is tartogat számunkra egy-két meglepetést.

Ha valamelyikőtök pedig még a helyszínre is kilátogat, akkor azokat a játékokat, amikről mi nap, mint nap írunk, ki is próbálhatja. A Ubisoft egy sajtóközleményben tudatta velünk, hogy a gamescom 2014-re játszható buildeket hoz a legnagyobb játékaihoz, tehát a résztvevők a most bejelentett Assassin's Creed Rogue-ot, a The Crew-t és a Far Cry 4-et is elvihetik majd egy körre. Egyébként hogy tetszik a Rogue?

Ezeken felül természetesen kint lesz a Just Dance 2015, az igencsak ígéretes Just Dance Now-val együtt, illetve az Assassin's Creed Unity és a folyamatosan csúszkáló The Division is szerepet kap majd. 

A gamescom 2014 augusztus 13 és 17 között kerül megrendezésre, de akkor se aggódjatok, ha esetleg nem tudtok kimenni, mert a GSO-n minden fontosabb eseményről beszámolunk majd. A GSO barát. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)