Hirdetés

Gamescom 2014 - Microsoft összefoglaló

|

Izgalmas bejelentések, sosem látott gameplay jelenetek, váratlan meglepetések. Ez volt a Microsoft konferenciája a Gamescomon.

Hirdetés

Annyi információ zúdul a nyakunkba egy-egy ilyen Gamescom konferencia alatt, hogy könnyű elfelejteni néha még az érdekesebb részleteket is, így néha jól esik átfutni egy kis összefoglalót abból, hogy mik is voltak a legfontosabb történések. Nézzük is meg röviden, hogy mire érdemes visszaemlékezni a Microsoft konferenciájából.

A cég egy erős kezdést mondhat magáénak, ugyanis rögtön azzal indítottak, hogy bemutatták az Assassin's Creed: Unity legújabb trailerét, ami szokás szerint igen mutatósra sikeredett. Természetesen trailer ügyben nem állt meg ennyinél a Microsoft, hanem a nyakunkba zúdított felvételeket még néhány nagyon érdekes játékokból, mint pl. a Forza Horizon 2 új trailere, az eddig még sosem látott és fantasztikusan kinéző Quantum Break, a Call of Duty: Advanced Warfare, az Insomniac bolondos lövöldéje, a Sunset Overdrive, valamint a Master Chief izgalmas életútját összefoglaló Master Chief Collection.

Természetesen továbbra is a Microsoftról van szó, így nem meglepő, hogy emellett még több bejelentés történt, ami a Halo sorozatra vonatkozott. Az egyik legérdekesebb dolog, ami a franchise-zal kapcsolatban elhangzott, az a Halo Channel bejelentése, mely különféle videós Halo tartalmak mellett a Halo: Nightfall című tévésorozat rajongóinak egyik legfontosabb információforrása lehet majd. Aki pedig inkább már ki szeretné venni a részét az akcióból, annak hamarosan indul a Halo: Guardians béta, valamint az Evolve és a Fable: Legends többjátékos módja is a közeljövőben lesz kipróbálható a közönség számára.

A kooperatív játékok mellett a MOBA-őrületről sem maradhat le a modern konzolgeneráció, ugyanis kiderült, hogy a műfajban többé-kevésbé élvonalasnak számító SMITE is ellátogat az Xbox One-ra (később pedig majd azért Playstation 4-re is). Ami viszont még ennél is nagyobb meglepetés, hogy a korábban már emlegetett Rise of the Tomb Raider kizárólag az Xbox-ra fog megjelenni, amiről később kiderült, hogy csak ideiglenesen.

Ha már Xbox One (márpedig a mi kis hazánkban is egyre közelebb van a konzol megjelenése), akkor érdemes még említést tenni arról a néhány bejelentett bundle-ről is, amelyek keretében már kapásból játékkal együtt vehetik meg a konzolt a rajongók. A gamescomos konferencia alatt speciel bejelentésre került a trailerekkel kapcsolatban már említett Call of Duty: Advanced Warfare és Sunset Overdrive, valamint a FIFA 15 is, melyet az Xbox One vásárlók exkluzív tartalmakkal kaparinthatnak majd meg.

Mindesetre a Microsoft rendesen megtöltötte tartalommal az idei bemutatóját. Ti mit gondoltok? Melyik bejelentésnek örültök a legjobban?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)