Hirdetés

Gamescom 2014 - nézd élőben a Microsoft konferenciáját

|

A Gamescom 2014-es konferenciák sorát a Microsoft nyitja. Itt nézheted élőben az adást, illetve egy liveblogban követheted a legfontosabb eseményeket.

Hirdetés

A Gamescom 2014 lényegében már tegnap elstartolt, de hivatalosan csak ma kezdődik, a kapukat pedig csak holnap nyitják meg az érdeklődők előtt. Furcsa világ ez.

A Microsoft idén nagy tervekkel megy neki a gamescomnak, több meglepetést és bejelentést is ígért, ráadásul biztosan kapunk majd új információkat már bemutatott játékokkal kapcsolatban is. Remélhetőleg az E3-ra beharangozott, de kimaradt Gears of War folytatás is kap legalább egy új trailert. A GSO-n természetesen beszámolunk az összes fontosabb fordulatról, de élőben is nézhetitek az adást, alatta pedig egy livebloggal biztosítunk titeket arról, hogy ne maradjatok le semmiről.

Watch live video from xbox on www.twitch.tv

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)