Hirdetés

Gamescom 2014 - nézd itt élőben az Electronic Arts konferenciáját

|

Az Electronic Arts is egy saját konferenciát tart a gamescom 2014-en, amit élőben követhettek a GSO-n. Liveblog is lesz, illetve minden fontosabb hírről külön cikkben is beszámolunk.

Hirdetés

A gamescom 2014 ma nyitja meg a kapuit az érdeklődők előtt és sok eddig bejelentett játékot is kipróbálhatnak majd azok, akik részt vesznek a kölni rendezvényen.

Az Electronic Arts nagyon belehúzott. A hírhedt kiadó folyamatosan azon dolgozik, hogy visszaszerezze a játékosok bizalmát és az új programjaival, mint az Origin Game Time, az On the House, vagy éppen az EA Access, elég jól halad ezen az úton. A jobb kommunikáció persze nem minden, a játékosokat a tartalom győzi meg.

Nagyon úgy tűnik, hogy most ezzel sem lesz komolyabb probléma, ugyanis a cég stúdióinál 2014 és 2015 talán legjobban várt játékai készülnek. Jön a Battlefield Hardline, a Dragon Age: Inquisition, a Mass Effect folytatása, a FIFA 15, a Star Wars Battlefront, sőt, egy titkozatos új IP-t is bejelentenek a gamescom 2014-en. 

Mindenképpen érdemes lesz most is velünk tartani, mert nemcsak a livestreamet nézhetitek itt, hanem egy liveblogban is követhetitek az eseményeket, majd külön hírekben visszanézhetitek a legfontosabb történéseket.

Watch live video from EA on www.twitch.tv

Jó szórakozást kívánunk az EA gamescom 2014-es konferenciájához.

Ti melyik EA-játékot várjátok a legjobban? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)