Hirdetés

Gamescom 2014 - Pro Evolution Soccer 2015 megjelenési dátum és demó

|

A FIFA 15 és FIFA World árnyékában azért a Konami konkurens játékáról is megtudtunk néhány dolgot, például a megjelenési dátumot, ami azért nem egy elhanyagolható infó.

Hirdetés

A PES sorozat már évek óta nem tudja lenyomni az EA Sports szériáját, pedig pár éve még komoly rivalizálás ment a két fél között.

A Konami ugyanakkor idén is bővíti a sorozatot a PES 2015-tel, ami, mint azt most megtudtuk, november 13-án jelenik meg PC-re, Xbox 360-ra, Xbox One-ra, PlayStation 3-ra és PlayStation 4-re. A demó nagyjából egy hónappal korábban, szeptember 17-én jelenik meg, megelőzve a FIFA 15 szeptember 26-ai megjelenését. A PES 2015 új írányítási elemeket, új lövéseket és realisztikus mesterséges intelligenciát ígér.

A borítón egyébként Mario Götze, a Bayer München játékosa szerepel.

Ti a FIFA 15-öt vagy a PES 2015-öt markoljátok majd fel?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)