Hirdetés

Gamescom 2014 - Hollowpoint bejelentés és trailer

|

Az egykor a Crackdownt fejlesztő Ruffian Games most egy új, kooperatív akciójátékkal rukkolt elő, mely PlayStation 4-re fog megjelenni először.

Hirdetés

Sokaknak imponál a Sony jelenlegi generációs platformja, ugyanis több már bejelentett játék mellett most még egy újabb cím került azon alkotások listájára, melyek a PS4-en láthatnak legelőször napvilágot. Ezúttal az Xbox-exkluzív sandbox lövölde-sorozatot, a Crackdownt jegyző Ruffian Games csatlakozott a Playstation-családhoz, a csapat első játéka a platformon a Hollowpoint lesz.

A Hollowpoint egy kooperatív akciójáték, ami a trailer alapján nem kimondottan realisztikus, viszont annál menőbben néz ki ezzel a futurisztikus, kicsit stilizált látványvilággal. A játékban egy zsoldosokból álló csapatot kell majd irányítanunk, amelyet bővíthetünk új tagokkal, képezhetjük a már meglévőket, hogy aztán egyedül vagy csapatostul csatába vigyük őket.

A játékot egyébként a Paradox fogja kiadni annak a Sony megegyezésnek a keretében, mely szerint minden Paradox játék a Sony konzolján fog majd elsőként megjelenni. Ehhez a megállapodáshoz tartozik még egyébként a Runemaster is, de arról még talán annyit se tudunk, mint a Hollowpointról. Annyit talán feltételezhetünk, hogy a játék a PS4-es megjelenését követően más platformokra is megjelenik majd, köztük a PC-vel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)