Hirdetés

Gamescom 2014 - Shadow Realms bejelentés, itt a BioWare új online RPG-je

|

Az Electronic Arts hetek óta húzogatja előttünk a mézesmadzagot. Elkezdődött a gamescom 2014, ideje lerántani a leplet a titokzatos projektről.

Hirdetés

Az elmúlt hetekben az Electronic Arts különböző rövid videókkal igyekezett felvezetni egy új gamescom 2014-es bejelentést. Nem tudtuk miről van szó. Tényleg nem.

A gamescom 2014-re érdekes módon minden nagy cég készült valamiféle bejelentéssel, de talán az Electronic Arts rakta bele a legtöbb melót a játékosok érdeklődésének felpiszkálásába. 

A Shadow Realms visszanyúlik a régi D&D-s időkbe, és mivel egy BioWare játékról van szó, természetesen fontos szerepet játszik majd benne a történet, ami egy izgalmas fantáziavilágban játszódik majd.  A Shadow Realms egy online RPG, aminek a játékmenetében 4v1-es csatákban vehetünk részt, amiből négy játékos irányította karakter lesz, egy pedig a Shadow Lord. Ő irányítja majd a játékot. Nem lesz két ugyanolyan meccs és a játékosok folyamatosan fejleszthetik is a karakterüket.

A BioWare epizodikusan jelenteti meg a Shadow Realms-t, ezért kis adagokban érkezik majd a folytatás és folyamatosan változik majd a világ, ezért maga a játékmenet is vele alakul.

A Shadow Realms alfája már a jövő hónapban indul, a megjelenés viszont csak 2015-ben várható és kizárólag PC-re érkezik. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)