Hirdetés

Gamescom 2014 - Titanfall IMC Rising DLC bejelentés

|

Bár a Titanfall körüli hype már leült, egy utolsó, teljesen új területeket bemutató DLC még belefér.

Hirdetés

A Titanfall megjelenés óta egy kicsit alábbhagyott ugyan az ováció, de ettől függetlenül továbbra is az utóbbi évek egyik legszórakoztatóbb FPS-e maradt, amit a Respawn Entertainment igyekszik minél gyakrabban bővíteni.

A Titanfallhoz már két DLC, a Frontier's Edge és az Expedition is megjelent, illetve folyamatosan érkeznek az ingyenes frissítések, amik új tartalmat pattintanak hozzá a játékhoz vagy éppen tovább csiszolják a lövöldét. Bár a Titanfall egy Microsoft-exkluzív játék - és nagyon jót is tett az Xbox One eladásainak - a kiadó konferenciáján szó sem esett a játékról. Ennek ellenére ma délelőtt bejelentették az új, ősszel érkező, egyben utolsó letölthető pályacsomagot, az IMC Risingot, ami három pályát ad hozzá a kínálathoz. Azt, hogy a pályák milyenek lesznek, nem tudtuk meg, de elvileg az univerzum teljesen új területeire kerülünk. Reméljük, az Electronic Arts nem hagyja magára a játékot, és kapunk még új tartalmakat.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)