Hirdetés

Gamescom 2014 - Might & Magic Heroes VII bejelentés!

|

A Ubisoft ígéretéhez híven bejelentette a következő Might & Magic játékot, amely a Might & Magic Heroes VII néven issza be magát a köztudatba.

Hirdetés

A visszaszámlálás lejárt és a Ubisoft bejelentette a Heroes of Might & Magic franchise következő tagját, csak éppen csavartak egy picit a címen, így lett Might & Magic Heroes VII a kizárólag PC-re készülő stratégiából.

A Limbic Entertainment (Might & Magic X: Legacy) gondozásában készülő 2015-ös Might & Magic Heroes VII a sorozat hagyományait tiszteletben tartva, mégis új és innovatív funkciókkal célozza meg a játékosokat, részletesebb világot, komplex gazdasági rendszert és epikus csatákat biztosítva. A történetben egy polgárháborúba csöppenünk, amely megváltoztatta az uralkodó dinasztiát, a Szent Birodalmat. A Császárnő meggyilkolása miatt üresen maradt a trón, ennek hatására a birodalmat lángok emésztik és minden rivális magának akarja a hatalmat, ezért Ivan herceg egy megbízható hatfős tanács segítségét kéri, hogy véget vessenek a káosznak. Grandiózus elhatározás, de a bejelentéshez járó CGI trailer sem ígér kevesebbet:

Egy új közösségi rendszer, a "Shadow Council" (Árnyék Tanács) segítségével a rajongók folyamatosan kapcsolatban maradhatnak a fejlesztőkkel, tanácsokkal, ötletekkel láthatják el őket és befolyásolhatják a Might & Magic Heroes VII tartalmát is. A hat frakció (Haven, Academy, Stronghold, Necropolis) közül kettőt például teljes egészében a rajongók választhatnak meg. További információk a hivatalos honlapon.

Örültök a Ubisoft bejelentésének?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)