Hirdetés

Gamescom 2014 - vicces élő demó és új The Sims 4 trailer

|

Az Electronic Arts idén tovább bővíti a The Sims sorozatot a negyedik résszel. Már most elég sokat tudunk a The Sims 4-ről, de a gamescom 2014-en az EA többet is elárult.

Hirdetés

A The Sims 4 kifejezetten ígéretesnek tűnik, nagyobb hangsúlyt fektet majd a karaktereink érzelmeire és majdnem teljesen új formába önti a sorozat alapfunkcióit.

Lassan túltesszük magunkat a medencék és a csecsemők hiánya okozta traumán és tudunk arra koncentrálni, hogy milyen is lesz valójában a The Sims 4. 

Peter Moore vezette fel az új The Sims 4 élő demót és ő maga is részt vett a játékban. Rachel Franklin is csatlakozott hozzá a színpadon, hogy együtt mutathassák be a The Sims 4 legújabb megoldásait. Először a Create-a-Sim módban létrehozták Angela Merkelt, majd magát Peter Moore-t is és egy házat is építettek neki, ami végül egy focistadion lett. Az egész élő demó elég viccesre sikerült.

Itt is van az új The Sims 4 trailer.

A The Sims 4 megjelenés idén szeptemberben várható, tehát már nem is kell olyan sokat aludnunk. Alvási szokásoktól függően, persze. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)