Hirdetés

Gamescom 2015 - így alakítja át a PvP-t a World of Warcraft: Legion

|

Az új területek és egy teljesen új Hero karakterosztály mellett a PvP is néhány változáson megy keresztül a következő kiegészítőben.

Hirdetés

Habár a Blizzard a héten már bemutatott néhány király dolgot a gamescom 2015-ön, azért ők is tudták, hogy jönnek nekünk még egy komoly bejelentéssel, a mai napon pedig egy élő stream keretében mutatták be a World of Warcraft: Legion címre keresztelt legújabb kiegészítőt.

A kiegészítőben van egy új kontinens, egy új Hero Class, új dungeon-ök és még számtalan újdonság, valamint a PvP rendszeren is lesz néhány új csavar. Egy új talent rendszer fog bekerülni a játékba, melynek a célja az, hogy a PvE-től függetlenül ki tudják egyensúlyozni a fejlesztők a PvP-s játékmenetet, következésképpen az ebben a talentfában elhelyezkedő képességeket csakis más játékosok ellen használhatjuk.

Ahogy játszunk, úgy oldjuk fel ezeket az opciókat, tehát minél többet PvP-zünk, annál több lehetőségünk lesz. Emellett bekerülnek az úgynevezett Prestige rangok is, melyek lenullázzák a játékosok rangját, hogy aztán újra felküzdhessék magukat, csak ezúttal főleg kozmetikai jellegű jutalmakért, badge-ekért, különleges mountokért és hasonlókért.

Mit gondoltok a módosításokról?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)