Hirdetés

Gamescom 2015 - jön az első Crackdown gameplay

|

Phil Spencer az E3 2015 előtt megígérte, hogy minden játék, amelynek nem jutott hely a konferencián, ott lesz a gamescomon. Ilyen cím a következő Crackdown is, amelyből többet is láthatunk majd egy ízelítőnél.

Hirdetés

Bajban lennénk, ha bővebben is be kellene mutatnunk a Microsoft E3 2014-es konferenciáján bemutatkozott, Xbox One-exkluzív Crackdown játékot, ugyanis hiába kaptunk egy trailert hozzá és hiába tudjuk, hogy az eredeti Crackdownt fejlesztő Realtime Worlds felel a fejlesztésért, mégis sötétben tapogatózunk a sandbox címmel kapcsolatban. 

Hosszú csend után az E3 2015 előtt hallhattunk a projektről, akkor az Xbox részleg feje, Phil Spencer mondta el, hogy a Crackdown továbbra is fejlesztés alatt áll, viszont az előadásukba nem fér bele, ezért a kimaradó címekkel együtt (Quantum Break, Scalebound) az augusztusi gamescomon kerül bemutatásra.  

A Microsoft a 0. napon, vagyis augusztus 4-én, hazai idő szerint délután 4 órakor tartja meg a konferenciáját, ahol Phil Spencer Twittere szerint végre megmutatják az új Crackdown első gameplay videóját is: 

Augusztus 5. és 9. között zajlik Kölnben az idei gamescom, amit a Paris Games Week kedvéért a Sony most passzol, a Microsoft és az Electronic Arts viszont komoly felhozatallal készül, a Blizzardról már nem is beszélve. Mi mindent élőben közvetítünk majd, mindenképpen tartsatok velünk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)