Hirdetés

Gamescom 2015 - Plants vs Zombies: Garden Warfare 2 trailer

|

Az Electronic Arts gamescomos konferencián kiderült, hogy hogyan emeli a négyzetre az őrületet a Plants vs Zombies: Garden Warfare 2 csapata.

Hirdetés

A Plants vs Zombies: Garden Warfare első része érdekesen és kellő humorérzékkel csavarta meg az eredeti játékok alapötletét, a legújabb trailer alapján pedig úgy néz ki, hogy a Plants vs Zombies: Garden Warfare 2 jó ötletekkel épít a szilárd alapokra.

A Garden Warfare második részében a legnagyobb csavar, hogy a zombik átvették az irányítást, ami azt jelenti, hogy ezúttal a növények indítják meg az offenzívát a szabadságuk visszanyerése érdekében. A játék fejlesztői három új karakterosztályt is bemutattak: Rose, a varázslónő szerepében kecskévé(?) változtathatjuk ellenfeleinket, Colonel Corn popcorn légitámogatással segíti a csapatot, Citron pedig egy - kapaszkodjatok meg - fejvadász narancs a jövőből. Igen.

A játékmódok terén is történt pár újítás, ugyanis a hagyományos multiplayer mellett mostantól szólóban is játszhatunk, illetve a lokális kooperatív mód is bekerült. Igazából a játék teljesen máshogy szerveződik: mostantól minden játék között a Backyard Background nevű hubon kezdjük a mókát, ahol napi kihívásokat teljesíthetünk, küldetéseket vállalhatunk Crazy Dave-nél, vagy meghívhatunk haverokat, akikkel együtt léphetünk be egy csatába.

Természetesen egy kis paródia sem maradhatott el: akik előrendelik a játékot, azok a Mass Effectet kifigurázó Grass Effectből ismerős Z7 páncélzatot kaphatják majd meg zomnitool-lal (istenem) és minden egyéb extrával.

Nektek hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)