Hirdetés

Gamescom 2015 - elég durva lesz a Dark Souls III (videó)

|

A From Software készülő játéka természetesen kipróbálható a gamescomon, a játékosok pedig nem voltak restek pár videón megmutatni, mit is tud a Dark Souls III.

Hirdetés

A Microsoft sajtókonferenciáján már megnézhettük a Dark Souls III trailerét, a gamescom csarnokaiban a látogatók azonban ki is próbálhatják a játékot. Szerencsére megosztják ezt az élményt azokkal is, akik nincsenek ott.

Sajnos egy portable rögzítő kártyát nem tudtak rácuppantani a gépekre, így be kell érnünk pár kamerás felvétellel, de a játékmenet így is elég jól átjön. Az azért látszik, hogy van egy kis Bloodborne áthallás, az ugrabugra jóval dinamikusabb lett, mint a korábbi részekben.

Ha ez nem lenne elég, kaptunk egy rakás menő képet is. Ha háttérképnek nem is elég nagyok, azért érdemes őket megnézni, mert bizony elég mutatósak.

A Dark Souls III jövőre jelenik meg PC-n, Xbox One-on és PS4-en.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)