Hirdetés

Gamescom 2015 - ezért nem lesz kampány a Star Wars Battlefrontban

|

Sok rajongónál kiverte a biztosítékot, hogy a készülő Star Wars Battlefront nem rendelkezik majd egyjátékos kampánnyal, de a DICE most ismét megpróbálja megnyugtatni az elégedetlenkedőket.

Hirdetés

A DICE-nak bőven van már gyakorlata a kompetitív FPS-ekben, a Battlefield sorozatba azonban mindig csempésztek egy kis sztorit. Így még ha csak néhány órára is, de az ember elmerülhetett a közepesen buta AI által megtámogatott kalandban, hogy aztán magát a lövöldék királyának érezve vesse bele magát a multiba.

A DICE egyik munkatársa most a gamescomon próbálta ismét elmagyarázni, miért is döntöttek így. Sigurlina Ingvarsdottir (ő tartotta az előadást a színpadon) egy interjúban elmondta, hogy a Battlefront sorozat mindig is a többjátékos módban gyökerezett, ezért most is erre akartak koncentrálni.

 

Azonnal a többjátékos módhoz fogtak hozzá, abból akarták kihozni a lehető legtöbbet. Ez az, amiben a csapat otthonosan mozog. Persze lesznek majd küldetések, amiket egyedül és csapatban is teljesíthetünk, de az azért mégsem ugyanaz.

A Star Wars Battlefront megjelenés november 17-én esedékes PC, Xbox One és PS4 platformokra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)