Hirdetés

Gamescom 2015 - a Konami szerezte meg a 2016-os EB jogait

|

A PES 2016 gameplay trailere mellett a Konami más érdekességgel is készült a gamescom 2015-re, például bejelentette, hogy nála vannak a 2016-os foci EB jogai.

Hirdetés

A Silent Hill nyerőgép után azt hittük, hogy már nem hallunk ma többet a Konami felől, viszont a vállalat a PES 2016 gameplay trailerhez hozzáfűzött még egy kevéske, ám annál érdekesebb információt is a legutóbbi vásárlásukról. 

A Konami bejelentette, hogy megszerezték a 2016-os labdarúgó Európa-bajnokság jogait a Pro Evolution Soccer szériához, vagyis - ahogyan tette azt korábban az EA is párszor - valószínűleg ők fogják elkészíteni jövőre a bajnokság hivatalos játékadaptációját. A kérdés már csak az, hogy egy a PES 2016-hoz kiadott DLC képében kapjuk-e meg az új tartalmakat, avagy különálló címként. 

A jelenlegi információk szerint legkorábban 2016 elején kapjuk meg az UEFA Euro 2016 játék részleteit, addig is elüthetjük majd az időt a PES 2016-tal, hiszen szeptember 17-én megjelenik PC-re, PS3-ra, PS4-re, Xbox 360-ra és Xbox One-ra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)