Hirdetés

Gamescom 2015 - már jövőre megjelenhet a Final Fantasy XV

|

Nagy volt a titkolózás, és még nagyobb a találgatások hada a Final Fantasy XV megjelenését illetően, de a játék rendezője most érdekes dolgokat osztott meg a közönséggel.

Hirdetés

A Square Enix háza táján azért nem unatkoznak mostanság, számos hatalmas projektje van a kiadónak, melyek közül csak egy a Final Fantasy XV. A sorozat következő részét rengetegen várják, a fejlesztők azonban ezidáig nem nagyon akartak nyilatkozni azzal kapcsolatban, hogy mikortól élvezhetjük a kalandot.

A gamescomon a GameSpot kapta mikrofonvégre Hajime Tabatát, a játék rendezőjét, aki elmondta, hogy a rajongók még 2017 előtt megkapják majd a játékot. Egy második osztályos ezekből az adatokból már bizony ki tudja számolni, hogy a megoldás 2016 lesz. Főleg úgy, hogy Tabata azt is hozzátette: idén már biztosan nem jelenik meg a Final Fantasy XV, de pontos megjelenési dátumot csak a PAX Prime-on mondanak majd.

A rendező elismerte, hogy nagyon nehéz dolguk lesz, hiszen nem könnyű ilyen sokáig fenntartani az érdeklődést, különösen úgy, hogy a gamescomon se mutattak meg sok mindent. Az új traler segít valamicskét, de azt ígérték, sosem látott gameplay videókat kapunk, ezek pedig elmaradtak.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)