Hirdetés

Gamescom 2015 - zseniális indie játékok jönnek Xbox One-ra (videó)

|

A Microsoft egy videómontázs keretein belül mutatta be a gamescom 2015-ön, hogy a következő egy év során milyen címek jelennek meg Xbox One-ra a független fejlesztőktől.

Hirdetés

Miközben a Microsoft olyan nagyágyúkat mutogatott a gamescom 2015-ös konferenciáján, mint a Forza Motorsport 6, a Quantum Break, a Halo Wars 2 és a Crackdown 3, nem feledkezett meg arról a rétegről sem, akik epekedve várják egy-egy hangulatosabb indie játék megjelenését Xbox One-ra, így őket is megcélozták egy kétperces videóval. 

A We Happy Few és az Ark: Survival Evolved mellett a Microsoft bemutatta többek között a Cities: Skylines Xbox One-os változatát, a Team 17 kiadásában érkező Shelteredet, amelyet az Xbox One Preview Program segítségével ismerhetünk meg. Olyan indie-ket kapunk még, mint a Ron Gilbert nevével fémjelzett Thimbleweed Park, a Castlevania szellemi utódjának számító Bloodstained: Ritual of the Night, a soron következő Worms epizód, azaz a Worms WMD, a már most klasszikusnak számító Wasteland 2, a Larian zseniális, izometrikus szerepjátéka, a Divinity: Original Sin és még sokan mások: 

Minden felsorolt és a videóban látható cím 12 hónapon belül megjelenik Xbox One-ra. Ti melyikeket várjátok a legjobban?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)