Hirdetés

Gamescom 2015 - jön az Ori and the Blind Forest: Definitive Edition és egy új kiegészítő is

|

A Moon Studios a gamescom 2015-ön jelentette be, hogy az Ori and the Blind Forest megkapja a minden eddiginél teljesebb, kibővített kiadását, valamint egy vadonatúj kiegészítőt is.

Hirdetés

Az Ori and the Blind Forest kiadásával nem csak a Moon Studios és a projektet végig támogató Microsoft járt jól (elvégre egy hét alatt visszahozta a fejlesztés költségét), hanem mi, játékosok is, hiszen egy olyan páratlan élményt kaptunk, amit nehéz elfelejteni, ráadásul már magyarul is átélhetjük. 

Az Ori and the Blind Forest pályafutása azonban nem ért véget. A gamescom 2015-ön Thomas Mahler a Moon Studios-tól megerősítette, hogy még idén megkapjuk a játék új kiegészítőjét, amiről kizárólag annyit tudunk jelenleg, hogy Windows 10-re és Xbox One-ra várható. Erről egyébként az Xbox Live programigazgatója, Larry "Major Nelson" Herb számolt be a Twitterjén:

A kiegészítő mellett megerősítésre került a Definitive Edition is, amely magában foglalja majd az imént említett tartalmat, de annál többet is. A Gematsu szerint Mahler azt nyilatkozta, hogy a csapat komolyan vette a játékosok visszajelzéseit és ezek alapján készítik el a játék minden eddiginél teljesebb kiadását számos olyan új tartalommal, mint az új felfedezhető területek, új mechanikák, képességek és artworkök.

Az Ori and the Blind Forest: Definitive Edition megjelenése ősszel várható PC-re és Xbox One-ra. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)