Hirdetés

Gamescom 2015 - egy kis PES 2016 gameplay jöhet?

|

A gamescom 2015-ről kiszabadult egy kis PES 2016 gameplay trailer is, amely azt mutatja, hogy ellenfelére találhat a FIFA 16.

Hirdetés

Ahogyan a Metal Gear Solid V: The Phantom Pain esetében, úgy a PES 2016 kapcsán is friss gameplay trailerrel jelentkezett a Konami a gamescom 2015 alkalmából. 

A PES 2016-tal bárki lezavarhat egy meccset a kölni expó helyszínén, de aki nincs a résztvevők között az se csüggedjen, hiszen a focis játék ingyenesen kipróbálható verziója augusztus 13-án érkezik. Addig is, míg a demó élesedésére várunk, nézzük meg együtt a Konami gamescom 2015-re szánt gameplay trailerét: 

A PES 2016 megjelenés szeptember 17-ére várható, a támogatott platformok között pedig ott van a PC, a PS3, a PS4, az Xbox 360 és az Xbox One. Nektek hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)