Hirdetés

Gamescom 2015 - ütős a Square Enix felhozatala

|

A Square Enix komoly szettel érkezik a 2015-ös gamescomra, bár csak a Final Fantasy 15 ígérkezik az egyetlen bejelentett újdonságnak az E3-as konferenciájuk után.

Hirdetés

A Square Enix a történelemben először saját konferenciát tartott az E3 2015-ön, amelynek voltak ugyan hiányosságai, de ezeket leszámítva igencsak erős portfólióval érkeztek Los Angelesbe. Nem lesz ez másként Kölnnel sem, ugyanis a kiadó ismertette velünk az idei gamescomra szánt felhozatalát, amelyben minden nagyobb cím helyet kapott, amit már az E3-on is láthattunk tőlük. 

Persze bármikor szívesen fogadunk új látnivalókat és részleteket olyan AAA-kategóriás játékokról, mint a Just Cause 3, a Hitman, a Deus Ex: Mankind Divided és az E3-at kihagyó Final Fantasy 15. Lesz még a fősodorból Final Fantasy XIV: Heavensward, Life is Strange, Dragon Quest: Heroes: The World Tree's Woe and the Blight Below és Final Fantasy Type-0 HD is, míg a mobilos frontot a Hitman GO és a Lara Croft: Relic Run képviseli majd. A Square Enix ezenkívül számos bejelentést is ígér az expóra, amelyekről a következő hetekben többet is elárulnak majd. 

A gamescom 2015 augusztus 5-től és 9-ig tart (4-én lesznek a konferenciák), az E3-on edződött online különítményünk pedig ezúttal is mindenről szinte azonnal beszámol majd nektek, érdemes lesz velünk tartani.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)