Hirdetés

Gamescom 2015 - meggyőző a Ubisoft felhozatala

|

A Ubisoft bejelentette, hogy milyen játékokat visz magával idén a gamescomra. Ezek mindegyike kipróbálható lesz a helyszínen.

Hirdetés

A Microsofttal és az Electronic Arts-szal ellentétben a Ubisoft nem tart saját konferenciát az augusztus 5-től 9-ig tartó gamescom 2015-ön, viszont ez nem jelenti azt, hogy ne érkezne egy változatos, szinte az összes aktuális címüket tartalmazó felhozatallal, amelynek minden tagjába belekóstolhatnak a jelenlévők. 

Ott lesz a Ubisoft standjánál a viktoriánus Londonba helyezett Assassin's Creed: Syndicate (Evie-re koncentrálva), a középkori csatákkal erősítő For Honor, a túszmentésekkel operáló Rainbow Six: Siege és túlélésre ösztönöző Tom Clancy's The Division is, miközben az Anno 2205 és a Might & Magic: Heroes VII a stratégákat, a Trackmania Turbo és a The Crew: Wild Run pedig a versenyjátékosokat szólítja meg. Említettük már, hogy a résztvevők kipróbálhatják az őrült nyulak virtuális valóságát is a Rabbids Virtual Reality Rid címmel? 

A Ubisoft ezenfelül tart egy cosplay versenyt, a Just Dance 2016 iránt érdeklődök a Just Dance World Cup selejtezőjén is megmérettethetik magukat, míg a Rainbow Six Siege Showmatch keretein belül a világ legjobb játékosai mérik össze tudásukat.

Már csak a South Park: Fractured but Whole-t hiányoljuk a listáról. Titeket melyik cím érdekel a legjobban?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)