Hirdetés

Gamescom 2015 - az Until Dawn-ban súlya lesz minden döntésünknek (videó)

|

A Supermassive Games PS4-exkluzív horrorjátéka a pillangó effektuson alapul, azaz minden egyes tettünk kihatással lesz a továbbiakra. Videón mutatjuk.

Hirdetés

Építkezzen bármilyen horrorklisékből is a Supermassive Games PlayStation 4-exkluzív címe, az Until Dawn játékmenete piszkosul izgalmasnak ígérkezik, hiszen egy nyolcfős baráti társaságot kell életbe tartanunk úgy, hogy közben egy sorozatgyilkos vadászik rájuk és minden egyes tettünk következményekkel jár. 

Az Until Dawn-ban alkalmazott pillangó effektus lényege, hogy a pillanatról-pillanatra hozott döntéseinknek azonnali és hosszú távú hatásai is vannak a történetre. Néhány választás talán lényegtelennek tűnhet, viszont a legkisebb válasznak is másképp alakíthatja a későbbiek folyamán az adott karakter sorsát. Folyamatosan döntéshelyzetben találjuk magunkat és ha rosszul lépünk, akkor az akár végzetes is lehet a többiek számára. A Supermassive Games mutatott is egy szemléltető példát: 

Az Until Dawn megjelenés augusztus 26-án várható kizárólag PlayStation 4-re.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)