Hirdetés

Gamescom 2015 - rengeteg extrát kap az Xbox One

|

Megvan a visszafelé kompatibilitás és a Windows 10 érkezésének dátuma, a jövőben még többre lesz képes kedvenc Xbox One konzolunk.

Hirdetés

Az Xbox One tulajok ezt a dátumot várták rég óta. Végre kiderült, mikortól örülhetünk ténylegesen is az eddig beígért Xbox One-os újításoknak.

Idén novembertől indul útnak mindenki számára a visszafelé kompatibilitás teljesen ingyenesen, több mint száz játékkal, valamint az összes Xbox 360-as Games with Gold ingyenes cím futtatható lesz Xbox One-on is. Szintén novemberben kapja meg asztali konzolunk a Windows 10 frissítést. Az új operációs rendszerrel egy megújult dashboard is együtt jár.

Kapunk az Xbox One-hoz egy chatpad kütyüt is, hangerő szabályozóval és két programozható gombbal, melyekre például egy screenshot vagy game clip rögzítés indítását is beállíthatjuk. 2016-ban érkezik az előfizetés független DVR szolgáltatás, az ennek segítségével rögzített felvételeket minden Windows 10-es eszközön meg lehet tekinteni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)