Hirdetés

Gamescom 2016 - 3. napi összefoglaló

|

Endreman kamerája a gamescom harmadik napján sem pihent, a show hangulata mellett pedig azt is megörökítette, milyen játékokat nézett meg a csapat kölni kalandunk utolsó napján.

Hirdetés

Bár Paca beköszönőjén már inkább a kialvatlanság látszik (rágalom - a szerk.), pénteken is kitörő lelkesedéssel vetettük magunkat a gamescom forgatagába. A Kölnmesse csarnokaiban pedig nem csak elképesztő cosplayeket láttunk (a Third Street Saints tagjaival is találkoztunk), hanem az utolsó napon is sok játékot néztünk meg.

Utolsó videós összefoglalónkban megpróbáltuk átadni a Gwent standjának hangulatát, ahogy belenéztünk a legújabb Overwatch pályába is. De a Blizzard színpadán egy kisebb Video Games Live koncertet is meghallgathattunk, és a zárónapon is leültünk pár fejlesztői interjú erejéig. Paca nem csak a Destiny, hanem a Skylanders Imaginators készítőit is kifaggatta róla, merre tart játékuk. Ha esetleg lemaradtatok volna az első két nap videós áttekintéséről, itt és itt tudjátok őket megnézni, az összes írott anyagunkat pedig itt találjátok a gamescomról. Ugyan a kiállítás már véget ért, még sok, a Kölnben látottakkal kapcsolatos érdekességgel és beszámolóval várunk titeket itt a GSO-n és a GameStar YouTube-csatornáján is, amire itt a lenti gombbal tudtok feliratkozni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)