Hirdetés

Gamescom 2016 - őrületes a Dead Rising 4 gameplay videója

|

Az E3 után a gamescomon is le szeretné nyűgözni a Capcom a Dead Rising franchise-ot kedvelő játékosokat, így megmutattak egy több, mint három perces, exoskeletonos gameplay videót.

Hirdetés

Az eredeti Dead Rising eseményei után 16 évvel játszódó negyedik részben Frank West visszatér, hogy visszaküldje az élőhalottakat oda, ahová valók, méghozzá bármilyen keze ügyébe akadó eszközzel, akármilyen jelmezben. Persze nem ő az egyetlen visszatérő, a korábbi epizódok felújított változatai is jönnek a sorozat tizedik évfordulóját megünnepelendő. 

A Dead Rising 4 E3-as bemutatkozásakor csak úgy hullottak a végtagok, ezt a véres karácsonyi hangulatot pedig nem csak a Comic-Conon vagy a július végi előzetesben, de a gamescomról kikerült gameplay videón is tetten érhetjük, amelyben Frank bemutatja, hogyan lehet egy menő exoskeletonnal zombikat aprítani maximális hatékonysággal. 

A Dead Rising 4 megjelenése december 6-án esedékes Windows 10-re és Xbox One-ra, később viszont PlayStation 4-re is befut majd. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)