Hirdetés

Gamescom 2016 - nézd meg a Destiny: Rise of Iron fegyvereit

|

A Bungie megmutatott a gamescomon a Destiny: Rise of Iron fegyvereiből 14 darabot, így már azelőtt átböngészhetjük a felhozatal egy részét, hogy elindítanánk a játékot.

Hirdetés

Az elmúlt napokban több fontos hír is érkezett a Destiny-vel kapcsolatban. Akiket még nem szippantott be a Bungie lövöldéje, azok egy minden DLC-t tartalmazó kollekció beszerzésével pótolhatnak, akik pedig a legújabb kiegészítőre, a Rise of Ironra várnak, azok is kaptak új részleteket a privát meccsek és a felszereléseket bemutató videó képében. 

A fejlesztőcsapat a gamescomon megmutatott 14 fegyvert is a Destiny: Rise of Iron kínálatából, amelyek közül a Gjallarhorn és a Khvostov 7g-0x nevezetű darabok talán ismerősek lehetnek, de a többiek biztosan vadonatújak, így érdemes vetni rájuk egy pillantást (a perkek sajnos nem szerepelnek a képeken): 

Burning Eye

But Not Forgotten

Each New Day

First Citizen IX

Gjallarhorn

Khvostov 7g-0x

Nemesis Star

Occams Razor

Saladins Vigil

The Lingering Song

The Titanium Orchid

The Unbent Tree

Trespasser

Winters End

A Destiny: Rise of Iron szeptember 20-án jön PlayStation 4-re és Xbox One-ra. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)