Hirdetés

Gamescom 2016 - Emily brutális az új Dishonored 2 trailerben

|

Már a Dishonored sem arról volt híres, hogy finomkodott az őrök elintézésnek módjában, azonban a folytatásban minden eddiginél durvábbak is lehetünk Emily-vel, ha szeretnénk.

Hirdetés

A Bethesda nem csak egy új Prey trailerrel kedveskedett a gamescom iránt érdeklődőknek, de néhány akciódús kép után kiadott egy kétperces Dishonored 2 videót is, amelyben a játék egyik főszereplőjét, a gyönyörű és halálos nővé cseperedett Emily-t láthatjuk akcióban. 

Ahogy az elődben, úgy a Dishonored 2-ben sem kell gyilkolnunk, ha nem akarunk, akár egyetlen lövés nélkül végigvihetjük a küldetéseket Corvóval, vagy éppen a másik választható karakterrel, Emily-vel. Persze ahogy a játék kreatív vezetője, Harvey Smith fogalmazott a QuakeCon 2016 alkalmával, akár nagyon erőszakosan is felléphetünk, ha úgy tartja kedvünk és a gamescom 2016 alkalmával bemutatott gameplay videó pontosan erre világít rá: Emily csendben, mégis brutálisan teszi a dolgát. 

A Dishonored 2 megjelenése november 11-én várható PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra. Ti melyik módszert választjátok majd? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)