Hirdetés

Gamescom 2016 - újabb videón a Forza Horizon 3

|

Az új videóban egy Lamborghini és egy Jeep volánja mögül is megtapasztalhatjuk milyen a játék, továbbá egy érdekes versenynek is szemtanúi lehetünk.

Hirdetés

A jelenleg is folyó gamescom során a Gamespot osztott meg egy gameplay videót a Forza Horizon 3-ről, ami egyébként majdnem teljesen ugyanebben a formában már az E3-on is futott, de sikerült úgy leporolniuk, hogy mi is elhittük, hogy új anyagról van szó.  

A videó első részében egy Lamborghinit csodálhatunk meg, ahogy gyönyörű tájakon száguld, majd szó szerint a semmiből kiugrik egy Jeep, ami természetéhez hűen egyből letér a beton útról és beveti magát az erdőségekbe, hogy azután barlangon és vízparton átgázolva megmutassa ki a császár, amikor terepen kell közlekedni. Ezután egy time-lapse rész következik és egy érdekes verseny, ahol egy helikopteren szállított autót kell megvernie a játékosnak. 

A Forza Horizon 3 szeptember 27-én érkezik a Microsoft Play Anywhere programjában, így aki digitálisan megveszi a játékot Xbox One vagy Windows 10 rendszerekre, az a másik platformra is megkapja azt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)