Hirdetés

Gamescom 2016 - így bunyóznak az Injustice 2 szuperhősei

|

A NetherRealm egy 17 perces videóban prezentálja, mire képes Harley Quinn, Wonder Woman, Blue Beetle és Gorilla Grodd.

Hirdetés

Nemrég csatlakozott Harley Quinn és Deadshot az Injustice 2 rosszfiújainak csapatához, de máris láthatjuk akcióban Joker társát, amint Blue Beetle-t püföli, és viszont. Majd a harcos amazon, Wonder Woman és a telekinetikus erővel rendelkező gorilla, Gorilla Grodd feszülnek egymásnak.

A fönt látható videó második felében a szuperhősök és rosszfiúk testreszabását mutatják be, ahol a különböző ruhadarabjaikat és a fegyvereiket is lecserélhetjük, sőt a színüket is variálhatjuk majd. A játék során lesz majd lehetőség feloldani számos különböző felszerelést, amik nem csak a kinézetet, hanem a harcosok attribútumait is befolyásolják.

Az Injustice 2 előreláthatólag 2017-ben jelenik meg Xbox One és Playstation 4 konzolokra. Ti várjátok már?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)