Hirdetés

Gamescom 2016 - ilyen egy Halo Wars 2 meccs PC-n

|

Egy alig több, mint másfél perces gameplay videó prezentálja, hogyan fest egy összecsapás a Halo Wars 2 többjátékos módjában PC-n.

Hirdetés

A Halo Wars 2 második bétáját nem csak az Xbox One tulajdonosok évezhetik majd, hanem a PC-sek is tehetnek vele egy próbát. A följebb megtekinthető rövidke gameplay videóban pedig most szemügyre vehetjük, miként is fest a Halo Wars 2 PC-n.

Elég látványos harcokat válogattak be a videóba, rengeteg egység csap össze, sok-sok szuperfegyvert vetnek be, és valóban kő kövön nem marad semmi. A konzolra is készülő RTS PC-n való irányítása nem tűnik nehézkesnek, viszont mikor a szuperfegyver használva követi a kamera az egér mozgását, az azért kicsit furcsa lehet a PC-s játékosoknak.

A Halo Wars 2 a jelenlegi tervek szerint 2017. február 21-én érkezik Xbox One-ra és PC-re. Nektek hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)