Hirdetés

Gamescom 2016 - traileren a PES 2017 és a Borussia Dortmund

|

A Konami megmutatta nekünk a PES 2017 legújabb trailerét, amelyben felhívják a figyelmünket a német Borussia Dortmund csatlakozására, továbbá kiderültek a demó részletei is.

Hirdetés

A Konami igencsak komolyan veszi a PES 2017 fejlesztését, legalábbis az eddigi részletekből (ami szerint realisztikusabbá válik a játékmenet, valamint többek között új a játékmotor) és az E3-as ízelítőből ez szűrhető le. A kiadó jobban ráfekszik a licencekre is, így az FC Barcelona után újabb népszerű csapat talált otthonra a PES 2017-ben.

A Konami a gamescomra is készült egy kisebb meglepetéssel. Partnerségre léptek ugyanis a Borussia Dortmunddal, amelynek értelmében a csapat játékosai rendkívül élethűek lesznek. Az együttműködés egyébként nem csak a PES 2017-re szól, hanem egy négyéves szerződést kötöttek, így a Dortmundot a PES 18-ban, 19-ben és 20-ban is biztosan láthatjuk majd.

A Konami ezenkívül azt is bejelentette, hogy a szeptember 15-én megjelenő játék demója a jövő héten, pontosabban augusztus 24-én várható PlayStation 3-ra, PlayStation 4-re, Xbox 360-ra és Xbox One-ra (a teles játék PC-re is jön).

A kipróbálható változatban két stadion (Camp Nou, Neu Sonne Arena) és kilenc csapat (Club Atletico de Madrid, Arsenal FC, FC Barcelona, CA Boca Juniors, CA River Plate, SC Corinthians Paulista, CR Flamengo, valamint a német és francia válogatott) kapott helyet. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)