Hirdetés

Gamescom 2016 - ezeket a játékokat hozza a Sony

|

Annak ellenére, hogy a Sony nem tart külön sajtókonferenciát a gamescom 2016 alkalmából, azért igencsak szép listát hoztak össze azokból a címeikből (beleértve a PlayStation VR demókat is), amik kipróbálhatóak lesznek az expón.

Hirdetés

Miután az E3-on lenyűgözött minket a Sony, kicsit szomorúak voltunk, hogy a vállalat miért nem készül egy konferenciával a gamescomra is, de a tegnapi, szeptemberre időzített PlayStation Meeting bejelentésével rögtön világossá váltak az okok. 

Az előadás hiánya azonban nem jelenti azt, hogy a játékaikat sem lehet majd kipróbálni augusztus 18. és 21. között. A legújabb részletek szerint a Sony gamescom 2016-os standjánál a Titanfall 2, a Gran Turismo Sport és a Destiny: Rise of Iron kapott helyet, de ezeken kívül a következő címeket is kipróbálhatják a jelenlévők: 

- Aragami
- AVICII | Vector
- Batman: The Telltale Series
- Bound
- Killing Floor 2
- Kill Strain
- Farming Simulator 17
- Gang Beasts
- Gravity Rush 2
- Ni-oh
- Outlast 2
- Overcooked
- Ronin
- The Tomorrow Children
- Yakuza 0
- World of Warriors
- Worms W.M.D
- WRC 6

A Sony nem hagyja ki a lehetőséget és magával visz számos PlayStation VR demót, köztük néhány durván ígéretes darabot is: 

- PlayStation VR
- Batman: Arkham VR
- Battlezone
- Bound VR
- EVE Valkyrie
- Farpoint
- Hatsune Miku: VR Future Live
- Headmaster
- Here They Lie
- Hustle Kings VR
- PlayStation VR Worlds
- Resident Evil 7: Biohazard
- RIGS: Mechanized Combat League
- Robinson: The Journey
- Super Stardust Ultra VR
- The Playroom VR
- Tumble VR
- Until Dawn: Rush of Blood

A fentieken kívül a Sony olyan játékokat is megmutat majd az érdeklődőknek, mint a Call of Duty: Infinite Warfare, a Days Gone, a Detroit: Become Human, a Horizon: Zero Dawn és a Mafia 3. Reméljük, hogy mindegyikből láthatunk majd mi is gameplay videót. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)