Hirdetés

Gamescom 2016 - bögrévé is változhatsz a Prey-ben

|

Befutott a Prey legújabb trailere, amiben elég váratlan dolgok történnek.

Hirdetés

A Bethesda E3-as konferenciáján leplezték le az Arkane Studios által fejlesztett Prey-t, ami nem a korábbi hasonló nevű játék folytatása, de még csak nem is reboot, hanem valami egészen más. Ez most az új trailerből is kiderül.

A Bethesda nemrég hozta nyilvánosságra a játék legújabb trailerét, amelyből megismerhetjük a koncepció néhány sajátosságát. Az egyik ilyen a magából ragasztót kilövő fegyver, amivel egyszerre több ellenfelet is megbéníthatunk. Az én állam viszont akkor esett le, amikor a főhős egy speciális képességet használva átváltozott egy polcon lévő bögrévé, hogy úgy guruljon át az aprócska nyíláson. A jelek szerint rengeteg tárgyá átváltozhatunk majd, a kérdés már csak az, ezek milyen szerepet töltenek be a játékmenet szempontjából.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)